Description

Klassiek wonen in “Kerckebosch” Klassiek wonen in het midden van het land én te midden van de bossen! Één van de groenste wijken van Zeist is de wijk “Kerckebosch”. Deze klassieke wijk kenmerkt zich door ruime statige lanen met veel (half) vrijstaande jaren ‘30 woningen en is geheel omringd door bossen.

Op een steenworp afstand bevindt zich het winkelcentrum “Kerckebosch”, diverse scholen en aansluitingen op het openbaar vervoer. De aansluiting met diverse uitvalswegen waaronder de A12 en het NS-station bevinden zich op slechts enkele minuten afstand. Royale half vrijstaande villa’s

Op een ruim en zonnig gelegen perceel aan de Graaf Janlaan wordt een 2-tal prachtige half vrijstaande villa’s gebouwd. De villa’s hebben een zonnige tuin op het westen en staan elk op een perceel van ca. 490 m2 voorzien van ruime parkeermogelijkheden.

Nieuw! De klassieke villa’s worden nieuw gebouwd en zijn met een inhoud van ruim 700 m3 ronduit royaal te noemen! Het huis, uw nieuwe thuis, heeft een woonoppervlak van 228 m2 met op de 1e verdieping 4 slaapkamers, op de open 2e verdieping bevindt zich de cv-ruimte en deze verdieping is naar eigen wens in te delen met bijvoorbeeld nog eens 3 kamers. Garage De rechterhelft van de nieuw te bouwen villa’s beschikt over een dubbele garage met verdieping van in totaal 72 m2 welke in 2005 nieuw gebouwd is.

Details

Property ID
PLAN-3585
Bijgewerkt op februari 11, 2021 op 8:36 am

Address

  • City Zeist
  • Country Nederland het

Contact Information

Corine Kuijntjes
  • Corine Kuijntjes
View Listings

Enquire About This Property

Compare listings

Vergelijken
Corine Kuijntjes
  • Corine Kuijntjes