Start verkoop fase 2 bij Het Kompas te Oud Loosdrecht

start verkoop fase 2

Op zaterdag 15 september 2018 start de de verkoop van fase 2 bij Het Kompas te Oud Loosdrecht. Op deze dag worden geïnteresseerden uitgenodigd om een kijkje te nemen bij het Project Het Kompas. Tevens kan er een kijkje genomen worden op de bouwplaats van fase 1 om zodoende een indruk van de bouw van dichtbij te kunnen zien.

Vanzelfsprekend zijn alle “deskundigen” aanwezig om uitleg te geven over de bouw en antwoorden te geven op mogelijke vragen en in detail uitleg te gegeven over de mogelijkheden betreffende fase 2. Gedurende deze middag zal een ludieke muziekband aanwezig zijn om extra sfeer te geven aan deze open dag. Vanzelfsprekend wordt er ook voor lekkere hapjes & frisse drankjes gezorgd voor alle gasten & bezoekers.

Start verkoop fase 2 niet alleen voor de geïnteresseerden kopers

Niet alleen geïnteresseerde kopers zijn van harte welkom op deze middag die aanvangt om 14.00 uur. Want de middag staat ook in het teken om de toekomstige bewoners van fase 1 een rondleiding te geven op de plek waar zijn over enkele maanden zullen gaan wonen. Zij hebben allen een persoonlijke uitnodiging ontvangen en zijn van harte welkom om hun toekomstige huis te bekijken. Het beloofd derhalve een gezellige, maar tevens informatieve dag te worden.

Interesse?

Wilt u meer weten over dit project? Kom dan vrijblijvend langs en geef uzelf een impressie van dit prachtige project aan de Loosdrechtse Plassen. De dag wordt afgesloten omstreeks 18.00 uur. Neem ook een kijkje op de website www.hetkompasloosdrecht.nl

Bekijk tevens de foto’s hieronder welke u een beeld geven van de woningen uit fase 1.

 

Word lid van de discussie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Compare listings

Vergelijken