Koperkijkdag fase 1 bij Het Kompas te Oud Loosdrecht

koperskijkdag

Op zaterdag 15 september 2018 vindt er een koperskijkdag plaats bij Het Kompas te Oud Loosdrecht. Op deze dag worden alle kopers uitgenodigd om een kijkje te nemen op de bouwplaats om zodoende de voortgang van de bouw van dichtbij te kunnen zien.

Vanzelfsprekend zijn alle “deskundigen” aanwezig om uitleg te geven over de bouw en antwoorden te geven op mogelijke vragen. Gedurende deze middag zal een ludieke muziekband aanwezig zijn om extra sfeer te geven aan deze open dag. Vanzelfsprekend wordt er ook voor lekkere hapjes & frisse drankjes gezorgd voor alle gasten & bezoekers.

Koperskijkdag niet alleen voor de bestaande kopers

Niet alleen de kopers zijn van harte welkom op deze middag die aanvangt om 14.00 uur. Want de middag staat ook in het teken om geïnteresseerden voor de penthouses, appartementen en woningen van fase 2 een rondleiding te geven. Heeft u derhalve interesse in dit project en bent u geïnteresseerd wat de fase 2 u mogelijke te bieden heeft? Kom dan vrijblijvend langs en geef uzelf een impressie van dit prachtige project aan de Loosdrechtse Plassen. De dag wordt afgesloten omstreeks 18.00 uur.

Interesse?

Wilt u meer weten over dit project? Neem dan tevens een kijkje op de website www.hetkompasloosdrecht.nl

Bekijk tevens de foto’s hieronder welke u een beeld geven van de woningen uit fase 1.

 

Word lid van de discussie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Compare listings

Vergelijken